Legfrissebb helyi tudnivalók


2021. 03. 08

2021. március 8-tól, hétfőtől Buj Község Önkormányzata a Buji Aranyalma Óvoda, Bölcsőde és Konyha által, közétkeztetés keretében biztosítja a gyermekek, tanulók részére az ebédet, az előzetesen leadott szülői igények alapján.

Az ebédigényt az osztályfőnökök felé kérjük jelezni telefonon, vagy a megszokott kommunikációs csatornákon keresztül, vagy az iskola központi telefonszámán (+36 42/205-396), vagy e-mail címén (buj.iskola@gmail.com).

Kérjük, az ebédigényt minden hétre vonatkozóan előző hét péntek 10:00 óráig szíveskedjenek jelezni.
Aki nem adja le az ebéd iránti igényét, annak részére nem tudnak étkezést biztosítani.

Akik ebédet igényelnek azok részére munkanapokon 10:30 órától 12:30 óráig az étel kiosztása az iskola ebédlőjének bejáratánál történik.

A fertőzés megakadályozása érdekében eldobható ételhordóban biztosítja a konyha az ebédet!
Az ételosztás a járványügyi szabályok szigorú betartásával történik.

Szíves együttműködésüket köszönjük.

Árvai Csilla
intézményvezető

2020. 09. 29. Október 1-től minden reggel mérnünk kell a beérkező tanulók, dolgozók testhőmérsékletét. Négy mérési pontot alakítunk ki a négy bejáratunknál (főbejárat, könyvtár felőli bejárat, a templom felőli oldalsó bejárat, a büfé felőli hátsó bejárat). Kérem, minden tanuló azon a bejáraton jöjjön be az épületbe, amelyik a lakóhelyéhez legközelebb esik, így megoszlanak a tanulók a bejáratok között. Kérem, a tanulók minden reggel 7:30 és 7:45 között érkezzenek a mérési pontokra. A szülő, ha elkíséri gyermekét, maszkban megvárhatja a mérés eredményét a mérési ponton. 7:30 előtt csak azok a tanulók érkezhetnek, akik esetében ez indokolt és a szülők írásban jelzik azt az osztályfőnök felé. Kérem az érintett szülőket, tegyék ezt meg október 1. előtt. Ha a tanuló testhőmérséklete meghaladja a megengedett mértéket (amelyet az országos tisztifőorvos határozatban tesz közzé), őt elkülönítjük az izolációs szobában és értesítjük a szülőt, hogy jöjjön gyermekéért, vagy ha a szülő elkísérte gyermekét a mérési pontig, érdemes megvárnia a mérés eredményét, így szükség esetén azonnal haza tudja vinni őt. A kiszűrt tanulók szüleinek fel kell vennie telefonon a kapcsolatot a gyermek háziorvosával.
Szíves megértésüket, együttműködésüket köszönöm.
Árvai Csilla, intézményvezető


2020. 09. 17
. Kérjük a kedves szülőket, amennyiben gyermekükön vagy saját magukon, családtagjaikon a COVID-19 fertőzés jeleit tapasztalják, esetleg Önök vagy gyermekük pozitív teszteredménnyel rendelkezik, vagy önkéntes illetve hatósági karanténba kerültek, haladéktalanul jelezzék intézményünknek. Központi telefonszámunk: +36 (42) 205-396

2020. 09. 11. Kedves Szülők! A járványhelyzet alakulása szükségessé teszi a szigorúbb intézkedések bevezetését az iskolákban. Ezért az intézményünkbe való belépés és benntartózkodás jelen helyzetben csak a tanulóink és dolgozóink számára lehetséges. Köszönjük szíves megértésüket. Árvai Csilla intézményvezető